Koulutuksessa mietimme asiakas- ja voimavaralähtöisesti siirtymisiä sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hyödynnämme hoidettavan omia voimavaroja mahdollisimman paljon ja tuodaan lisää mielekkyyttä elämään. Koulutus tuo omaishoitajalle uusia keinoja avuksi arjessa jaksamiseen. Lähtökohtana on se mitä vielä pystytään sekä kyetään tekemään. Tärkeää on vuorovaikutus. Kinestettiikan kaksi eri koulutuskokonaisuutta on tarkoitettu niille omaishoitoperheille jotka haluavat opetella ja ottaa käyttöön uuden ergonomisen menetelmän. Kumpaakin koulutukseen otetaan 10 omaishoitajaa.

KOULUTUS 1 ke 20.9., to 21.9. ja to 28.9.
On tarkoitettu niille omaishoitajille joiden hoidettavat osallistuvat koulutukseen kahdella viimeisellä keralla.

KOULUTUS 2 pe 29.9.2017 klo 10 – 14.
On tarkoitettu niille omaishoitajille joiden hoidettava ei voi osallistua koulutukseen.

Kouluttajana on Marjo Vallius-Hyttinen ft, yamk, ammatillinen opettaja.

Ilmoittautuminen

Molempiin koulutuksiin ilmoittaudutaan 9.8. – 8.9. klo 9-11 välillä Merjalle 0400 544 244, merja.tanskanen@jnss-omaishoitajat.fi

Tervetuloa!