Toimintakykyä tukevaa ja ylläpitävää ryhmätoimintaa yli 65-vuotiaille

Karelia-ammattikorkeakoulun Voimala-opiskelijat toteuttavat internetin välityksellä maksuttoman ja kaikille yli 65-vuotiaille avoimen virtuaalisen ryhmän. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa Skype-kuvapuhelusovelluksen välityksellä.

Osallistujalla tulisi olla kotona tietokone tai jokin mobiililaite (tabletti, älypuhelin), jossa on internetyhteys.  Kokemus Skypen käytöstä ei ole välttämätöntä, sillä ohjaajat voivat avustaa Skypen käyttöönotossa. Ryhmätoimintaan kuuluu alkukeskustelu kotikäynnillä tai videopuhelun välityksellä ja tässä yhteydessä voidaan myös tutustua Skypen videopuheluympäristöön. Lue tarkemmat tiedot ryhmän kokoontumisista ja teemoista alla olevasta kuvasta!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla Kaisaan: p. 050 521 9270 tai kaisa.r.juvonen@karelia.fi