Vertti & Veera –vertaisryhmä

Vertti & Veera on alle 65-vuotiaille työikäisille omaishoitajille (ei edellytä työssä käymistä) tarkoitettu vertaistukiryhmä. Hoidatpa erityislastasi, puolisoasi, vanhempaasi, appivanhempaasi tai muuta sinulle läheistä omaista ja kaipaat keskustelua työelämän tuomista haasteista, sovitellessasi siihen omaishoitotilanteen tuomia haasteita. Tai olet jäänyt kokonaan työelämästä läheisesi hoidon järjestämiseksi. Tämä ryhmä on juuri sinulle!

Vertaistoiminnan kautta saat uusia tuttavia, sekä yhdessä tekemisen iloa. Vertaisilta voit saada konkreettista tietoa sekä käytännön vinkkejä ja neuvoja, jotka helpottavat arjessa selviytymistä. Vertaistuen avulla huomaat, ettet olekaan tilanteesi kanssa yksin. Meitä on muitakin!

Työikäisille on myös oma Facebook-ryhmä (Työikäiset omaishoitajat Itä-Suomi), jossa voi keskustella ja saada ajankohtaista tietoa Vertti & Veera -ryhmän toiminnasta ja tapaamisista.

Lisätietoja ryhmän toiminnasta: Kirsi Leskelä, 044 022 0707, leskela.kirsi@gmail.com

Vuoden 2019 ryhmät

Vertti ja Veera ryhmä kokoontuu klo 17.30-19.30  Omaishoitajien Olohuoneessa

KEVÄT 2019 

10.1.   

14.2. 

14.3. HUOM. paikka poikkeuksellisesti Opintokeskus Sivis, Kauppakatu 27 b A 39, Joensuu

9.5. 

 

SYKSYLLÄ tapaamiset torstaisin:

12.9. / 10.10. / 14.11. / 12.12. 

 

OVET- valmennusta® työikäisille

Omaisosaajat on TIETTY – Tie takaisin työelämään hankkeen käynnistämä laaja kokonaisuus, jonka tarkoituksena on luoda mahdollisuuksia pitkässä hoitosuhteessa olevien työikäisten omaishoitajien työssä pysymiseen tai paluulle työelämään käynnistämällä tarveperustaista ryhmätoimintaa sekä yksilöohjausta, joihin osallistuminen mahdollistetaan kehitettävillä sijaistamistoiminnoilla.

Tutustu toimintaan