Erityislasten vanhempien Mitä sinulle kuuluu – voimavarapäivät

15.02.2023 | Ajankohtaista

Erityislasten vanhempien Mitä sinulle kuuluu – voimavarapäivät
pe 17. – su 19.3. 2023
Kylpylähotelli Kunnonpaikka (Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela)
 
Tervetuloa viettämään virkistävää ja tiedollista viikonloppua yhdessä alle 65-vuotiaiden työikäisten erityislasten omaishoitajien kanssa. Saat keinoja mm. stressin hallintaan ja rentoutumiseen sekä tietoa työn ja omaishoidon yhteensovittamisesta, vertaistukea, voimaa sekä irtiottoa arjesta.
Voimavarapäiviin ovat tervetulleita kaikenikäisten erityislasten vanhemmat, myös täysi-ikäisten lasten. Päiviin voi osallistua molemmat vanhemmat tai vain toinen vanhempi. Voimavarapäiviin osallistuminen ei edellytä yössä käyntiä, yhdistyksen jäsenyyttä tai omaishoidontuen saamista.
 
Mitä sinulle kuuluu – voimavarapäivät sisältävät kaksi maksutonta lähipäivä tapaamista, jotka ovat: 25.2. ja 6.5. ja yhden Intensiivijakson ajalla 17.–19.3. kylpylässä tai vastaavassa omavastuu täysihoidolle on 40 euroa / hlö. Majoitus kahden hengen huoneessa tai halutessasi lisämaksusta yhden hengen huoneessa.
 
Jos et pääse kaikkiin kolmeen tapaamiseen, voit kuitenkin osallistua niihin tapaamisiin, joihin pääset. Tapaamisten sisältö rakentuu kulloisenkin teeman ympärille. Asiatiedon lomassa meillä on rentoa mukavaa yhdessäoloa.
 
Tervetuloa mukaan!
 
Lisätiedot ja ilmoittautumiset ruokavalioineen to 2.3. klo 12 mennessä Marjutille 050 528 3909 / marjut.lukkarinen@jnss-omaishoitajat.fi.