Etsitään ratkaisukeskeisiin lyhytterapiaopintoihin asiakkaita ajalle loppukesä-syksy 2023

6.07.2023 | Ajankohtaista

Välitämme viestiä Lyhytterapeutti opiskelijalta Aino Karhulta:
 
”Etsin ratkaisukeskeisiin lyhytterapiaopintoihini asiakkaita vuodelle loppukesä-syksy 2023.
 
Ratkaisukeskeinen lyhytterapia vahvistaa voimavaroja ja selviytymistaitoja yksilöllisesti asiakkaita kohdaten. Terapia vahvistaa tunnetaitoja, auttaa löytämään uusia ajattelu- ja toimintamalleja pienin askelin.
 
Lyhytterapiassa keskitytään sinun tavoitteeseesi, yhteen tai kahteen rajattuun asiaan. Terapiassa tutkailtavan asian ei tarvitse olla iso, vaan joku sellainen sinulle tärkeä asia, joka saa sinut tuntemaan ettei oikein yksin saa uutta näkökulmaa.
 
Käsiteltävä asia voi olla ajatusjumi, jännitys, elämäntilanne kuormitus, työ- tai opiskeluajan haasteet, riittää että olet valmis tarkastelemaan ja tekemään pieniä muutoksia kohti tavoitettasi. Terapeuttina olen ajattelun tukena, sinulla on terapiassa mahdollisuus tarkastella sinulle merkityksellisiä asioita rauhassa ja kiirehtimättä. Sisällytän terapiaan usein myös lyhyitä rentoutumista tukevia Mindfulness-harjoitteita.
 
Lyhytterapia toimii ennaltaehkäisevästi hyvinvoinnin tukena. Tapaamiset lähi- tai etänä, työpisteeni ovat Ylämyllyllä ja Joensuussa. Tapaamiskertoja voi olla 1-10 kertaa (max 10). Terapiakerta 45min/maksuton.
 
Olisitko kiinnostunut? Paikkoja on rajoitetusti. Laita minulle sähköpostia, olen sinuun yhteyksissä.
 
aino.karhu1@gmail.com
 
Ystävällisin terveisin
Aino Karhu,
lyhytterapeutti opiskelija (Snellman Instituutti) valmistun 3/2023
Sairaanhoitaja, työterveyshoitaja, työkykykoordinaattori, voimavarakeskeinen työnohjaaja (STOry) ja Mindfulness ohjaaja.”
 
#lyhytterapia #ratkaisukeskeisyys #opiskelija #mindfulness #voimavarat #omaishoitajat #omaishoitoyhteisö #omaishoitokoskettaajokaista