Hyvinvointiwebinaari: Kenen elämää elän?

25.11.2022 | Ajankohtaista

To 8.12. klo 17–18 Omaishoitajaliitto järjestää omaishoitajille ja kaikille läheisestään huolehtiville suunnattu maksuton webinaari, jonka aiheena on ”Kenen elämää elän?”.

Silloin kun huolehtii läheisestään, jää itsestä huolehtiminen helposti taka-alalle. Kiireinen arki ja uppoutuminen läheisen auttamiseen voi saada omaishoitajan unohtamaan itsensä. Velvollisuudentunto tai syyllisyyden tunteet saattavat houkutella ohittamaan omat tarpeet. Oma hyvinvointi on kuitenkin edellytys sille, että jaksaa huolehtia läheisestään. Joskus myös jaksamiselle saattaa tulla raja vastaan.

Webinaarissa pysähdytään pohtimaan, miksi ja milloin olisi hyvä kysyä itseltään: ”kenen elämää elän?”. Aiheesta on puhumassa psykologi ja omaishoitajana toiminut Pirkko Lahti. Hän on Suomen Mielenterveysseuran entinen, pitkäaikainen toiminnanjohtaja.

”Kenen elämää elän?” webinaaria on mahdollista seurata toimistollamme, Kirkkokatu 16 C 34, ilmoittautumalla ke 7.12. klo 12 mennessä Annelle 0400 188 901 tai toimisto@jnss-omaishoitajat.fi.

Webinaariin voi ilmoittautua myös Omaishoitajaliiton sivujen kautta, jolloin osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Etäosallistumisen viimeinen ilmoittautumispäivä on ma 5.12.

 

#hyvinvointiwebinaari #omaishoitajat #OmaishoitoKoskettaaJokaista #webinaari