Ilmoittaudu mukaan Vertti ja Veera -vertaisryhmän tapaamiseen

10.02.2023 | Ajankohtaista

Hei, alle 65-vuotias omaishoitaja! Vertti ja Veera -vertaisryhmä kokoontuu ensiviikon torstaina 16.2. klo 17 Kirkkokadun tiloihin. Ilmoittaudu mukaan laittamalla viestiä tai soittamalla vertaisohjaaja Kirsille ti 14.2. klo 16 mennessä 044 022 0707 / kirsi.leskela@jnss-omaishoitajat.fi.
 
Vertti & Veera -ryhmä on alle 65-vuotiaille työikäisille omaishoitajille tarkoitettu vertaistukiryhmä. Hoidatpa erityislastasi, puolisoasi, vanhempaasi, appivanhempaasi tai muuta sinulle läheistä omaista ja kaipaat keskustelua työelämän tuomista haasteista, sovitellessasi siihen omaishoitotilanteen tuomia haasteita. Tai olet jäänyt kokonaan työelämästä läheisesi hoidon järjestämiseksi. Tämä ryhmä on juuri sinulle!
 
Vertaistoiminnan kautta saat uusia tuttavia, sekä yhdessä tekemisen iloa. Vertaisilta voit saada konkreettista tietoa sekä käytännön vinkkejä ja neuvoja, jotka helpottavat arjessa selviytymistä. Vertaistuen avulla huomaat, ettet olekaan tilanteesi kanssa yksin. Meitä on muitakin!
 
Ryhmään osallistuminen ei edellytä virallista omaishoitajan statusta, työssä käymistä tai yhdistyksen jäsenyyttä ja on maksutonta.