Kuinka voit tukea toimintaamme

Jos haluatte tukea yhdistystä ja sen toimintaa, mutta ette halua liittyä jäseneksi, voitte tehdä lahjoituksen yhdistyksen tilille. Jos haluatte kohdistaa lahjoituksen jotain tiettyä yhdistyksen tarkoitusta tai aluetta varten, ilmoittakaa siitä maksun viesti-kentässä.

Yhdistyksen tilinumero, jolle lahjoitukset voi tehdä, on:
FI 4446 0000 1053 0828.

Yrittäjäyhteistyö

Tänä päivänä yhä useamman yrityksen työyhteisöissä on omaishoitotilanteita, jotka jäävät tunnistamatta. Työnantajat voisivat tukea työntekijän työssä jaksamista erilaisin vapaajärjestelyin, mikäli yrityksissä puhuttaisiin asioista avoimesti. Olisiko teidän yrityksenne tällainen yritys?

Yrittäjäyhteistyökumppani -paketin sisältö, aika ja hinta neuvotellaan yhdessä. Tarjoamme vastineeksi yritykselle näkyvyyttä omissa tapahtumissamme ja mainostilaa kaksi kertaa vuodessa ilmestyvässä jäsenkirjeessä. Jäsenkirje lähetetään noin 300 jäsenelle Joensuun seudulla sekä kymmenille yhteistyökumppaneille!

Yritysyhteistyökumppani tukee yhdistyksemme toimintaa ja saa ajankohtaista tietoa omaishoidosta. Järjestämme työnantajalle sekä yrityksen henkilöstölle tietoiskuja omaishoidosta ja ansiotyön yhteensovittamisesta.

Yrityskumppani saa:

  • Yhdistyksen jäsenkirjeen kaksi kertaa vuodessa
  • Neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Omaishoitajat ja läheiset -liiton Lähellä -lehden
  • Omaishoitajat ja läheiset -liiton vuosittaisen Tiedä, taida, selviydy -palveluoppaan
  • Omaishoitajien loma- ja kuntoutusoppaan vuosittain
  • Yrityksen logon ja maininnan yhdistyksen tukemisesta nettisivuillamme

TOIMINTAA TUKEMASSA:

Specsavers Oy
Neste Oy
pohjois karjalan osuuskauppa
Maarakennus niemeläinen oy
joensuu
previous arrow
next arrow
Slider