OLOHUONE

Tule keskustelemaan, mikä mietityttää omaishoidon tilanteessasi. Jaa hetki kahvi-teekupin ja lehden ääressä. Vaihda ajatuksia ja kuulumisia toisten kanssa. Saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja omaishoidon asioista.

Työntekijä paikalla.

DSC_3323mmm

KEVÄÄN 2019 OHJELMA:

OMMAISHOITAJIEN OLOHUONE kevät 2019 
Kirkkokatu 16 c 34, Joensuu 
Maanantaisin klo 12-14 ajalla 11.2. – 20.05. 

Ma 11.2. klo 12 Tervetuloa joukkoon! Avaamme kevään olohuonetoiminnan.  Tule tutustumaan ystävän kanssa tai yksin. Esittelemme mm. Lukupiiritoimintaa sekä yhdistyksen jäsenille järjestämää virkistystoimintaa.  Lauletaan yhdessä Tuulan & Helenan johdolla. Klo 13.30-15. olohuoneen sohva muuttuu  vaalisohvaksi. Tule keskustelemaan eri puolueiden eduskuntavaaliehdokkaiden kanssa.

Ma 18.2. Asiaa ikäihmisen ravitsemuksesta ja maistiaisia. Silja Tarvonen, Virkee- hanke, P-K:n Martat ry.

Ma 25.2. Ohjelmasta vastaavat Riverian lähihoitajaopiskelijat. 

Ma 4.3. Tunnetko arvosi – Sydän terveysmittaus. 

P-K:n Sydänpiiriltä on sairaanhoitaja mittaamassa sydänterveyden kannalta merkityksellisiä arvoja eli verenpainetta, kolesterolia ja tarvittaessa vyötärönympärystä. Tilaisuus on matalan kynnyksen mittaus- ja neuvontatilaisuus, johon voi hakeutua, jos ei käytä muuten terveydenhuollon palveluita tai on kiinnostunut tietämään omat sydänterveyden kannalta keskeiset arvonsa. Samassa yhteydessä voi keskustella omasta sydän- ja valtimoterveydestä sairaanhoitajan kanssa. Laura Naumanen, P-K:n Sydänpiiri ry. Mittaukset ovat maksullisia.

MITTAUSHINNASTO                                          

Kokonaiskolesteroli                                               10€

Verensokeri                                                              5€

Verenpaine                                                               5€

Verenpaineen mittaus ilmainen kolesterolitestin ottajalle

Ma 11.3. klo 12 Omaishoitajien hyvinvointi- ja terveystarkastukset, Tarja Voutilainen, Ikäneuvolan terveydenhoitaja. Klo 13-14.30. Muistellaan vanhoja arvoituksia ja sananlaskuja. HUOMIO! Toimitilan remontin takia OLOHUONE järjestetään Joensuun NNKY:n tilassa, osoitteessa Malmikatu 2 C 27, 80100 Joensuu.

Ma 18.3. Tietoa kotikuntoutuksesta, Päivi Eteläpää, fysioterapeutti. HUOMIO! Toimitilan remontin takia OLOHUONE järjestetään Joensuun NNKY:n tilassa, osoitteessa Malmikatu 2 C 27, 80100 Joensuu.

Ma 25.3. Ajankohtaista Uudesta Apteekista – apteekki omaishoidon tukena, vieraana Joensuun Uusi Apteekki. HUOMIO! Toimitilan remontin takia OLOHUONE järjestetään Joensuun NNKY:n tilassa, osoitteessa Malmikatu 2 C 27, 80100 Joensuu.

Ma 1.4. Jos omaisesi katoaa”, SPR/ VAPEPA Mauno Kokkonen
Tilaisuus on paljolti keskusteleva ja sitä kautta asiaa avaava ja ajatuksia herättelevä.
– Varautuminen ja ennakointi.
– Katoamisilmoituksen tekeminen.
– Poliisin rooli toiminta ja etsinnän vaiheita.
– Omaisten rooli.
– Hieman kuvausta etsintämenetelmistä.

HUOMIO! Toimitilan remontin takia OLOHUONE järjestetään Joensuun NNKY:n tilassa, osoitteessa Malmikatu 2 C 27, 80100 Joensuu.

Ma 8.4. Asiaa ikäihmisen ravitsemuksesta ja maistiaisia. Silja Tarvonen, Virkee- hanke, Martat ry.

Ma 15.4. Ohjelmasta vastaavat Riverian lähihoitajaopiskelijat.

Ma 29.4. Vappu! Ohjelmasta vastaavat Riverian lähihoitajaopiskelijat.

Ma 6.5. Ohjelmasta vastaavat Riverian lähihoitajaopiskelijat.

Ma 13.5. Kaikkien Äitienpäivä!  Ohjelmasta vastaavat Riverian lähihoitajaopiskelijat.

HUOM! TIISTAINA 14.4. klo 13.-14.30. Suunhoidon info. Tietoa suun hoidosta ja erilaisista suun hoidon ja puhdistamisen välineistä. Suuhygienistit, Siun sote.

Ma 20.5. Kauden päätös: palautetta ja toiveita syksyn olohuoneeseen. Ohjelmasta vastaavat Riverian lähihoitajaopiskelijat.

Text content