Omaishoitajaliiton hyvinvointiwebinaarit, ilmoittaudu lokakuun webinaariin!

9.10.2023 | Ajankohtaista

Syksyn hyvinvointiwebinaarit

Omaishoitajaliiton tarjoamat hyvinvointiwebinaarit omaishoitajille ja kaikille läheisistään huolehtiville. Webinaarien aiheet käsittelevät erilaisia omaishoitajuuteen liittyviä asioita.

  • 19.10. klo 17:00-18:00 Ravitsevaa ruokaa ja ruokailoa. Webinaarissa käsitellään hyvää ravitsemusta sekä arkea helpottavia käytännön vinkkejä ruokailun parantamiseen.
  • 9.11. klo 17:00-18:00 Turvallisuus läheisissä ihmissuhteissa. Webinaarissa käsitellään turvallisuutta ja turvattomuutta läheissuhteissa, kaltoinkohtelun eri muotoja ja tunnistamista sekä avun hakemista. Yksin ei tarvitse pärjätä!
  • 16.11. klo 16:00-18:00 Kuinka lakia luetaan -webinaari. Webinaarissa aiheina on palvelutarpeen arviointi ja muutostilanteet sekä omaishoidon tuen sopimus ja neuvottelutilanteet.
  • 7.12. klo 17:00-18:00 Lotan ja papan kokemuksia omaishoidosta. Webinaarissa Lotta-Sofia Saahko kertoo avoimesti, miten hänestä tuli muistisairaan isoisänsä omaishoitaja. Hän kuvailee myös kokemuksiaan siitä, kuinka sote-uudistuksen myötä virallinen omaishoitajuus purettiin ja hänen isoisänsä piti kaatua ennen kuin kaupunki uskoi avun tarpeeseen.

Tilaisuudet järjestetään verkossa ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Ilmoittaudu webinaareihin ottamalla yhteyttä toimisto@jnss-omaishoitajat.fi saman viikon tiistaihin mennessä.