Omaishoitajaliiton hyvinvointiwebinaarit

29.01.2024 | Ajankohtaista

Omaishoitajaliiton tarjoamat hyvinvointiwebinaarit omaishoitajille ja kaikille läheisistään huolehtiville. Webinaarien aiheet käsittelevät erilaisia omaishoitajuuteen liittyviä asioita.
?Ti 6.2.2024 17.00–18.00 Voimavaroja hyvään elämään. Ulla Anttila esittelee keinoja eri tilanteissa olevien omaishoitajien voimavarojen vahvistamiseen. Ratkaisukeskeiset menetelmät ja itsemyötätunnon vahvistaminen voivat tuoda uusia näkökulmia arkeen. Lisäksi käydään läpi omaishoitotilanteen vaikutusta hyvinvointiin.
?To 7.3.2024 17.00–18.00 Parisuhde ja omaishoito. Mitä käy parisuhteelle, kun puoliso sairastuu? Miten selvitä muutoksesta? Voiko parisuhde vahvistua? Webinaarissa kuulemme omaishoitajien kokemuspuheenvuoroja sekä Maija Repolan alustuksen. Maija toimii suunnittelijana Omaishoitajaliitossa ja on koulutukseltaan sairaanhoitaja YAMK, parisuhdeohjaaja ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti.
?Ti 9.4.2024 17.00–18.00 Mielen hyvinvointia luonnosta. Luonto on monille paikka, jossa voi rentoutua, rauhoittua ja myös liikkua. Luonto rauhoittaa ja energisoi. Siitä voi nauttia eri aistien avulla. Luonto elvyttää stressaantunut ihmistä, ja sillä on myös hyvinvointia edistäviä vaikutuksia, vaikka ei olisi erityistä stressiä. Webinaarissa Nina Lyytinen puhuu itsetuntemuksesta, luontosuhteen vahvistamisesta ja luonnon hyvinvointivaikutuksista.
?To 16.5.2024 17.00–18.00 Toivo tuo valoa elämään. Mistä toivo syntyy? Miksi sitä tarvitaan? Miten toivoa voi vahvistaa? Puhujana webinaarissa on psykologian tohtori Esa Nordling. Hän puhuu toivosta läheisen sairastumisen sekä omaishoitajana toimimisen ja jaksamisen näkökulmista.
Ilmoittaudu mukaan webinaariin laittamalla viestiä viimeistään kaksi arkipäivää ennen webinaaria toimisto@jnss-omaishoitajat.fi Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Webinaarit ovat maksuttomia.