VERTTI & VEERA Työikäisten vertaisryhmä

Punaisella taustalla sinisen erisävyissä aaltoileva kuvio. Yhdistyksen, omaisoivan ja veikkauksen logot sekä teksti "Vertti ja Veera -vertaistukiryhmät"
Vertti & Veera on alle 65-vuotiaille työikäisille omaishoitajille (ei edellytä työssä käymistä) tarkoitettu vertaistukiryhmä. Hoidatpa erityislastasi, puolisoasi, vanhempaasi, appivanhempaasi tai muuta sinulle läheistä omaista ja kaipaat keskustelua työelämän tuomista haasteista, sovitellessasi siihen omaishoitotilanteen tuomia haasteita. Tai olet jäänyt kokonaan työelämästä läheisesi hoidon järjestämiseksi. Tämä ryhmä on juuri sinulle!
Vertaistoiminnan kautta saat uusia tuttavia, sekä yhdessä tekemisen iloa. Vertaisilta voit saada konkreettista tietoa sekä käytännön vinkkejä ja neuvoja, jotka helpottavat arjessa selviytymistä. Vertaistuen avulla huomaat, ettet olekaan tilanteesi kanssa yksin. Meitä on muitakin!
Työikäisille on myös oma Facebook-ryhmä (Työikäiset omaishoitajat Itä-Suomi), jossa voi keskustella ja saada ajankohtaista tietoa Vertti & Veera -ryhmän toiminnasta ja tapaamisista.
Tapaamiset pääsääntöisesti kuukauden kolmas torstai klo 17.00–19.00 omaishoitajien olohuoneessa, Kirkkokatu 16 c 34, Joensuu, ellei toisin mainita.
Ryhmään osallistuminen ei edellytä virallista omaishoitajan statusta, työssä käymistä tai yhdistyksen jäsenyyttä ja on maksutonta. Tervetuloa mukaan kaikki alle 65-vuotiaat erityislastaan, puolisoaan, vanhempaansa/appivanhempaansa tai muuta läheistään hoitavat.
Lisätietoja: Vertaisohjaaja Kirsi Leskelä 044 022 0707 tai kirsi.leskela@jnss-omaishoitajat.fi