Vertti & Veera työikäisten vertaisryhmä

Vertti & Veera on alle 65-vuotiaille työikäisille omaishoitajille (ei edellytä työssä käymistä) tarkoitettu vertaistukiryhmä. Hoidatpa erityislastasi, puolisoasi, vanhempaasi, appivanhempaasi tai muuta sinulle läheistä omaista ja kaipaat keskustelua työelämän tuomista haasteista, sovitellessasi siihen omaishoitotilanteen tuomia haasteita. Tai olet jäänyt kokonaan työelämästä läheisesi hoidon järjestämiseksi. Tämä ryhmä on juuri sinulle!

Vertaistoiminnan kautta saat uusia tuttavia, sekä yhdessä tekemisen iloa. Vertaisilta voit saada konkreettista tietoa sekä käytännön vinkkejä ja neuvoja, jotka helpottavat arjessa selviytymistä. Vertaistuen avulla huomaat, ettet olekaan tilanteesi kanssa yksin. Meitä on muitakin!

Työikäisille on myös oma Facebook-ryhmä (Työikäiset omaishoitajat Itä-Suomi), jossa voi keskustella ja saada ajankohtaista tietoa Vertti & Veera -ryhmän toiminnasta ja tapaamisista.

Vertaisohjaajat: Kirsi Leskelä 044 022 0707 ja Johanna Linna 040 187 677.

Lisätietoja ryhmän toiminnasta: Kirsi Leskelä, 044 022 0707, leskela.kirsi@gmail.com

Vertti & Veera kokoontumiset v. 2021

Omaishoitajien olohuone, Kirkkokatu 16 c 34, Joensuu.
Tapaamiset kuukauden kolmas torstai klo 17.30–19.00

Kevät: 18.3., 15.4. ja 20.5.

Korona tilanteesta johtuen kokoonnumme Musta-Pekka puhelinpalvelua käyttäen toistaiseksi. Lisätietoja sovelluksen käyttöön otosta Kirsiltä.

Seuraile mahdollisista muutoksista Facebookissa ”Työikäiset omaishoitajat Itä-Suomi” ryhmässä