Syksyn 2023 Vertti ja Veera -vertaisryhmän tapaamiset!

3.08.2023 | Uutiset

Tervetuloa mukaan syksyn Vertti ja Veera -vertaisryhmän tapaamisiin! 🌼 Ensimmäisellä tapaamiskerralla 17.8. rupatellaan toimistolla kesän kuulumisista sekä syksyn toiminnasta kahvien kera klo 17-19 osoitteessa Kirkkokatu 16 C 34, Jns. Syksyn muiden tapaamisten tarkemmat tiedot julkaistaan myöhemmin, mutta ottakaahan päivämäärät jo ylös 19.10., 16.11. ja 14.12.! 💙
 
Vertti ja Veera -ryhmä on alle 65-vuotiaille työikäisille omaishoitajille tarkoitettu vertaistukiryhmä. Hoidatpa erityislastasi, puolisoasi, vanhempaasi, appivanhempaasi tai muuta sinulle läheistä omaista ja kaipaat keskustelua työelämän tuomista haasteista, sovitellessasi siihen omaishoitotilanteen tuomia haasteita. Tai olet jäänyt kokonaan työelämästä läheisesi hoidon järjestämiseksi. Tämä ryhmä on juuri sinulle!
 
Vertaistoiminnan kautta saat uusia tuttavia, sekä yhdessä tekemisen iloa. Vertaisilta voit saada konkreettista tietoa sekä käytännön vinkkejä ja neuvoja, jotka helpottavat arjessa selviytymistä. Vertaistuen avulla huomaat, ettet olekaan tilanteesi kanssa yksin. Meitä on muitakin!
 
Ryhmään osallistuminen ei edellytä virallista omaishoitajan statusta, työssä käymistä tai yhdistyksen jäsenyyttä ja on maksutonta.