Syksyn hyvinvointiwebinaarit

16.08.2023 | Uutiset

Syksyn hyvinvointiwebinaarit

Omaishoitajaliiton tarjoamat hyvinvointiwebinaarit omaishoitajille ja kaikille läheisistään huolehtiville. Webinaarien aiheet käsittelevät erilaisia omaishoitajuuteen liittyviä asioita.

6.9. klo 17:00-18:00 Psykologinen joustavuus hyvinvoinnin tukena. Webinaarissa käsitellään psykologisen joustavuuden mallia, jolla on näyttöön pohjautuva, käytännöllinen lähestymistapa hyvinvointiin.

19.10. klo 17:00-18:00 Ravitsevaa ruokaa ja ruokailoa. Webinaarissa käsitellään hyvää ravitsemusta sekä arkea helpottavia käytännön vinkkejä ruokailun parantamiseen.

9.11. klo 17:00-18:00 Turvallisuus läheisissä ihmissuhteissa. Webinaarissa käsitellään turvallisuutta ja turvattomuutta läheissuhteissa, kaltoinkohtelun eri muotoja ja tunnistamista sekä avun hakemista. Yksin ei tarvitse pärjätä!

16.11. klo 16:00-18:00 Kuinka lakia luetaan -webinaari. Webinaarissa aiheina on palvelutarpeen arviointi ja muutostilanteet sekä omaishoidon tuen sopimus ja neuvottelutilanteet.

7.12. klo 17:00-18:00 Lotan ja papan kokemuksia omaishoidosta. Webinaarissa Lotta-Sofia Saahko kertoo avoimesti, miten hänestä tuli muistisairaan isoisänsä omaishoitaja. Hän kuvailee myös kokemuksiaan siitä, kuinka sote-uudistuksen myötä virallinen omaishoitajuus purettiin ja hänen isoisänsä piti kaatua ennen kuin kaupunki uskoi avun tarpeeseen.

Tilaisuudet järjestetään verkossa ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.
Ilmoittaudu webinaareihin ottamalla yhteyttä toimisto@jnss-omaishoitajat.fi saman viikon maanantaihin mennessä.