Syksyn omaishoitajien olohuoneet!

21.08.2023 | Uutiset

Omaishoitajien olohuone on omaishoitoperheiden tukena ja kaikille avoin kohtaamispaikka maanantaisin klo 12–13.30 Kirkkokatu 16 c 34, Joensuu, ellei toisin mainita. Pistäydy hetkeksi tai ajan kanssa. Voit tulla yksin, hoidettavan tai ystävän kanssa. Luvassa on mukava porukka ja omaishoitoa tukevaa tietoa tai muuta ohjelmaa. Paikalla aina työntekijä, joka antaa neuvontaa ja ohjausta omaishoitoon ja yhdistyksen toimintaan liittyen. Tarjoamme kahvit – tervetuloa! ☕
 
Syksyn tapaamiskerrat:
 
? Ma 4.9. Vieraana Ville-Matti Nikkonen, it-asiantuntija, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys. Aiheena: ”Älylaitteet ja digitaaliset palvelut”. Haluaisitko käydä Kanta palvelussa tarkistamassa tietosi tai uusimassa reseptisi? Onko Omapalvelun käyttö tuttua? Katsotaan yhdessä miten eri palvelut toimivat. Ota oma laite mukaan, jos on. Paikalla myös työntekijä, joka antaa neuvontaa ja ohjausta omaishoitoon ja yhdistyksen toimintaan liittyen. Tervetuloa!
? Ma 18.9. Vieraana PK:n Martoilta kotitalousasiantuntija Maija Kontturi.
? Ma 2.10. Omaishoitajan hyvinvointi, Lieksan OmaisOivasta etälähetys.
? Ma 9.10. ”Tietoturva” ohjaamassa Ville-Matti Nikkonen, it-asiantuntija, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdisty. Ennakointi on valttia tietoturva-asioissa. Tietoturvasta huolehtiminen pienentää riskiä päätyä esim. haittaohjelmien kohteeksi. Ota oma laite mukaan jos on.
? Ma 16.10. Teija Saariaho esittelee Tena-ihonhoitotuotteita.
? Ma 30.10. Omaishoitajan hyvinvointi, Lieksan OmaisOivasta etälähetys.
? Ma 13.11. Isänpäiväkahvit
 
Seuraamalla Joensuun seudun omaishoitajien sosiaalisen median kanavia tai verkkosivuja, saa tarkemmat tiedot muista syksyn olohuoneista.