Tervetuloa Jumppaa etänä -testiryhmään!

23.01.2021 | Uutiset

Rantakylän Fysikaalinen Hoitolaitos Oy:n Jumppaa etänä -testiryhmä on Joensuun seudun omaishoitajille suunnattu jumpparyhmä, joka toteutetaan etänä Teams -verkkoyhteyden kautta.

Tarkoituksena on testata ja kehittää liikuntaryhmän vetämistä digitaalisia välineitä apuna käyttäen. Tässä TE, ryhmään osallistujat, olette tärkeässä roolissa. Toivon, että annatte rohkeasti rehellistä palautetta, että oppisimme ja kehittyisimme ”etäjumppa -vetäjinä”!
Itse jumppatunti on alustavasti suunniteltu lempeäksi ja kehoa huoltavaksi tunniksi. Aloitamme rauhoittumisella, jonka jälkeen avaamme ja käymme läpi tuki- eli selkärankamme liikkuvuudet edeten lihasvoimaa lisääviin liikkeisiin. Tarkoitus on, että itse fyysinen harjoitus tehdään tehokkaasti, mutta lempeästi omia fyysisiä rajoja kuunnellen ja kunnioittaen. Lopuksi teemme loppurentoutuksen, jonka jälkeen iltaa voi jatkaa virkistynein mielin.
Jumppatunnille tarvitset jumppa- tai joogamaton. Jos tarvitsemme muita välineitä, sovitaan niistä yhdessä etukäteen. Pukeudu joustaviin kiristämättömiin vaatteisiin. Loppurentoutusta varten on hyvä varata lämmintä vaatetta, viltti ja tyyny lähellesi.

Jumppaa etänä -testiryhmä kokoontuu neljänä tiistaina 26.1, 2.2, 16.2 ja 23.2  klo 15-16. Ryhmään otetaan alustavasti 10 jumppaajaa.

Ilmoittaudu testiryhmään Sari Vänskälle sähköpostitse osoitteeseen rantakylan@gmail.com
Lähetän osallistumislinkin ja palaute kysymykset sinulle sitten suoraan sähköpostiosoitteeseesi.

Kiitos testiryhmään osallistumisesta! Terveisin,
Sari Vänskä
Rantakylän Fysikaalinen Hoitolaitos Oy, Puronsuunkatu 1A, 80160 Joensuu