Vertti ja Veera -vertaisryhmän tapaaminen 14.12. klo 17-18:30

7.12.2023 | Ajankohtaista

Tervetuloa mukaan syksyn viimeiseen Vertti ja Veera -vertaisryhmän tapaamiseen! ?

Vertti ja Veera -ryhmä on alle 65-vuotiaille työikäisille omaishoitajille tarkoitettu vertaistukiryhmä. Hoidatpa erityislastasi, puolisoasi, vanhempaasi, appivanhempaasi tai muuta sinulle läheistä omaista ja kaipaat keskustelua työelämän tuomista haasteista, sovitellessasi siihen omaishoitotilanteen tuomia haasteita. Tai olet jäänyt kokonaan työelämästä läheisesi hoidon järjestämiseksi. Tämä ryhmä on juuri sinulle! ? Ilmoittaudu mukaan ryhmän tapaamisiin saman viikon ti klo 14 mennessä. Tapaamiset ovat Joensuun seudun omaishoitajat ry:n toimistolla, Kirkkokatu 16 C 34 Jns, ellei toisin mainita.

?To 14.12. klo 17-18:30, Joulukahvit ja toiveiden ilta, ilmoittautuminen Merjalle 0400 544 244 tai merja.tanskanen@jnss-omaishoitajat.fi

Vertaistoiminnan kautta saat uusia tuttavia, sekä yhdessä tekemisen iloa. Vertaisilta voit saada konkreettista tietoa sekä käytännön vinkkejä ja neuvoja, jotka helpottavat arjessa selviytymistä. Vertaistuen avulla huomaat, ettet olekaan tilanteesi kanssa yksin. Meitä on muitakin!

Ryhmään osallistuminen ei edellytä virallista omaishoitajan statusta, työssä käymistä tai yhdistyksen jäsenyyttä ja on maksutonta.