Jäsenyys

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä omaishoitaja tai muu yhdistyksen tarkoituksen hyväksyvä henkilö. Varsinaisella jäsenellä on äänioikeus yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa (1 ääni / jäsen). Yhdistyksen kannatusjäsenenä voi olla oikeustoimikelpoinen yritys, yhdistys, säätiö, yhteisö tai yksityishenkilö. Kannatusjäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa, mutta ei äänioikeutta. Molemmat jäsenyydet hyväksyy ja vahvistaa yhdistyksen hallitus (lisätietoja yhdistyksen säännöissä). Yhdistykseen liittyvä saa samalla myös Omaishoitajat ja läheiset –liitto ry:n edut ja palvelut.

Vuonna 2018 jäsenmaksu on 25€. Liitto tilittää jäsenmaksusta paikallisyhdistykselle yhdistyksen osuuden. Liittymislomakkeita on saatavissa johtokunnan jäseniltä, Lähellä-lehdestä, yhdistyksen esitteistä ja yhdistyksen toimistolta. Jäseneksi voi myös liittyä sähköisesti Liiton sivujen lomakkeella tai alla olevalla lomakkeella.

Kannatusjäseneksi liittyessä jäsenmaksu on valinnan mukaan 50, 70, 100 euroa tai enemmän. Kannatusjäsenmaksut liitto tilittää lyhentämättömänä paikallisyhdistykselle. Kannatusjäseneksi voi liittyä liiton sivuilta (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Kannatusjäsenet 2018

• HLS-Avustajapalvelut Oy
  • Kontiolahden seurakunta
  • Hoito- ja Hoivapalvelu Napakka
  • Joensuun Hoiva- ja Palveluyhdistys ry
  • Mielikki-perhekoti
  • Parturikampaamo Irjette

Jäsenlomake

Jäsenrekisteriä ylläpitää Omaishoitajat ja Läheiset -liitto ry. Rekisteriselosteeseen ja muihin jäsenyyteen liittyviin asioihin voit tutustua liiton sivuilta: https://omaishoitajat.fi/jasenasiat/

Haluatko Lähellä-lehden selattavana nettilehtenä, jolloin linkki lehteen toimitetaan sähköpostitse vai paperisena lehtenä postitse? *
SähköinenPaperinen

Jäsenetuja

• Liiton julkaisema LÄHELLÄ-lehti 4 kertaa vuodessa.
  • Tietoa, ohjausta ja neuvontaa omaishoitajuuteen liittyvissä asioissa.
  • Mahdollisuus osallistua kaikkeen yhdistyksen toimintaan.
  • Mahdollisuus olla vaikuttamassa omaishoitajien aseman parantamiseen.
  • Liiton tarjoama ohjaus ja neuvonta mm. lakiapu.
  • Mahdollisuus hakeutua liiton ja sosiaalisten lomajärjestöjen järjestämille kuntoutus- ja virkistyslomille.

JÄSENKORTTIEDUT